Het idee

Het idee

Op een handige, snelle en hippe manier weten wat jouw vrienden aan het doen zijn met wie en waar? Vanaf nu kan dat met ons idee wat jouw vriendschappen nog leuker maakt.

Op jouw telefoon download je een speciale gratis app. Hiermee maak je een foto van jou en jouw vrienden op de locatie waar je bent. Als de foto gemaakt is, kan je kiezen om deze op de sociale netwerken te posten. Wil je dat er meer vrienden van jou komen en wil je het niet met de rest van de wereld delen, dan stuur je jouw gemaakte foto naar het speciale bijpassende armbandje van jouw vriend of vriendin. Hierbij kan hij of zij zien waar en met wie je bent. Als je wilt, kan je er een uitnodiging bij versturen. Immers hoe meer vrienden hoe meer vreugd.

Zo kan je op een handige en hippe manier met één foto al jouw vrienden laten weten waar je bent, met wie en ze persoonlijk uitnodigen. Hebben meer van jouw vrienden zo’n armbandje, dan kan je de foto naar meerdere personen tegelijk sturen. De ontvanger krijgt de foto binnen met de tekst, het armbandje gaat lichtelijk flikkeren als teken van een binnengekomen foto. Hiervoor hoef je niet je telefoon te pakken, want de foto komt gewoon binnen op je armbandje. Zo kan je reageren door een foto of berichtje terug te sturen.

Op de locaties waar je een foto neemt, check je meteen in. Hiermee verdien je punten waardoor je op elke locatie iets kan winnen. Bijvoorbeeld: Kom je vaak op de manege, dan krijg je na drie keer inchecken een gratis ijsje bij de bar. Dan kan je meteen een foto sturen om te laten zien dat je daar bent met een vriend en vriendin en kan je vragen of de rest ook een ijsje komt eten.

De armbandjes zijn in alle kleuren van de regenboog te verkrijgen, ook in het zwart,wit en grijs.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: