Links

Om onze doelgroep te onderzoeken en de trends in de gaten te houden hebben wij informatie van de volgende sites verzameld. Die hebben wij in ons onderzoek verwerkt om meer inzicht te krijgen in onze doelgroep.

Op deze website kunnen vragen gesteld worden over opvoeding en problemen met en bij kinderen tussen de 0 en 18 jaar. Vooral kinderen in de puberteit, dus ook de doelgroep 12-15 jaar, brengen nog wel eens vragen met zich mee.

Deze website is vooral gericht op ouders van kinderen in de leeftijd van 12-18 jaar. Er is veel informatie te vinden over de effecten en risico’s van alcohol, drugs, roken, gokken en gamen. Dit zijn onderwerpen waar onze doelgroep, in de leeftijd 12-15 voor het eerst mee in contact komen.

Dit is een weblog geschreven voor en door moeders. De posts gaan vooral over pubers en tieners, het is dus een weblog gericht op onze doelgroep.

Een weblog gericht op jongerenmarketing. Zo komen reclames aan bod, die gericht zijn op jongeren. Ook zijn er verschillende trends onder jongeren te vinden.

Dit is de website van het meidenblad Girlz! De website is net als het tijdschrift gericht op jonge meiden. Met veel nieuwtjes en informatie, waar jonge meiden in geïnteresseerd zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: