Reactie expert(s)

Thimon, Research director trendsactive

Hierbij mijn reactie op jullie idee:

Leuk idee op de technologie van Location based Social Networking. Het is een leuke mix tussen Foursquare en Facebook Places, die door een speciaal armbandje een extra dimensie krijgt. Het was me niet helemaal duidelijk of het armbandje een scherm heeft of dat de foto’s op je mobiel binnenkomen en dat het armbandje slechts gaat flikkeren en dus laat zien dat er een bericht is.

Ik vind het idee wel nog wat van ‘nu’. Mijn suggestie is om te kijken of jullie je idee nog wat meer naar de toekomst toe kunnen trekken. Waar zitten we over vijf of tien jaar op te wachten? Ik roep maar een voorbeeld: een (zonne)bril met een augmented reality laag die daarin laat zien waar je vrienden zijn en die op de bril de foto’s van je vrienden projecteert. (check: http://www.tested.com/news/vuzix-developing-augmented-reality-glasses-for-the-military/2167/) Hoef je nooit meer je mobiel uit je zak te halen.

Succes ermee en vriendelijke groet,
Thimon

Emily, geinterviewde

Het idee vind ik erg leuk. Dagelijks maak ik foto’s van alles wat ik tegen kom en ik zet het ook altijd meteen op Facebook. Het idee om mensen te kunnen uitnodigen door middel van een foto vind ik erg leuk. Dat zou ik zeker wel willen gebruiken. Nu kost dat gewoon heel veel moeite. De armbandjes of horloges die er bij horen moeten alleen niet te duur zijn, dan zullen meer mensen ze kopen. Ook vind ik het leuk dat niet iedereen het kan, zo blijft het een beetje speciaal.

Groetjes,
Emily

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: